Nautisc1 » Specials » Speelgoed

Het nieuwste speelgoed, films en knutseltips

Het nieuwste speelgoed, films en knutseltips is een site, waarin de nieuwste rages op speelgoed - gebied besproken worden, maar ook speelgoed dat al langer bestaat, maar nog steeds populair is, komt aan bod. Daarnaast zijn er allerlei knutsel ideeën te vinden en zijn de nieuwste kinderfilms op een rijtje gezet. Een beknopte samenvatting van de verschillende onderwerpen volgt nu, waarna u onderaan op het onderwerp dat uw interesse heeft gewekt kunt klikken voor het hele artikel.

Het Bakugan spel: hoe werkt het?

Bakugan is een inmens populair spel in Amerika, Canada en Japan en verovert Europa, en dus ook Nederland, met rasse schreden. Tijd om het Bakugan spel, de tegenhanger van de pokémon kaarten, eens onder de loep te nemen: wat is Bakugan en hoe werkt dit spel? Lees verder over de wereld van Bakugan en het spel met de magnetische kaarten en knikkers.

Bakugan speelgoed: het assortiment

Het spel bestaat uit verschillende onderdelen. De belangrijkste items die nodig zijn om het spel te spelen zijn de Bakugan knikkers en de speelkaarten. Deze zijn in verschillende Bakugan Packs te verkrijgen en zijn allen combinaties van een aantal Bakugan knikkers met verschillende speelkaarten. Ook bij het Bakugan spel zijn naast de knikkers en de speelkaarten allerlei nevenartikelen te koop, waarvan het speelbord wel de moeite van het kopen waard is.

Nintendo DS: hoe activeer je de media player?

In dit artikel wordt uitgelegd wat je nodig hebt de Nintendo DS om te toveren tot een media player waarmee mp3 muziekbestanden kunnen worden afgespeeld en films bekeken kunnen worden. Er wordt uitgelegd hoe je te werk moet gaan om deze handige opties van de Nintendo DS te activeren.

Pokemonkaarten maken: hoe creatief is uw kind?

Niet alleen vanuit financieel oogpunt is dit knutsel idee geboren, maar vooral uit pedagogisch inzicht: door het maken van de kaarten, komt de creativiteit van uw kind tot ontplooïing en leren ze ook de waarde van geld wat beter in te schatten. Wat een kind maakt is vaak een afspiegeling van gevoelens die het kind heeft. Het zelf maken van pokemon kaarten is een leuk alternatief, als de knutsellijst op de regenachtige dagen al door uw kinderen is afgewerkt.

Kinderfilms 2009: een overzicht

Jaarlijks worden er tientallen nieuwe kinderfilms gemaakt, die eerst een aantal weken in de bioscopen gedraaid worden, voordat ze worden uitgebracht op DVD. In dit overzicht zijn een aantal goede kinderfilms uit 2009 geselecteerd, die in de bioscoop verwacht worden, nog draaien in de bioscopen en de kinderfilms die al op DVD zijn uitgebracht. Bij elke film wordt een korte beschrijving gegeven.

Bakugan speelgoed: het assortiment

Bakugan speelgoed verovert met rasse schreden de Nederlandse speelgoedmarkt. De oorsprong van Bakugan ligt in Canada en is op dit moment in Amerika, Japan en Canada het meest populaire speelgoed. Baku…

Het Bakugan spel: hoe werkt het?

Bakugan is een immens populair spel in Amerika, Canada en Japan en verovert Europa, en dus ook Nederland, met rasse schreden. Tijd om het Bakugan spel, de tegenhanger van de pokémon kaarten, eens onde…
Nintendo DS: hoe activeer ik de media player?

Nintendo DS: hoe activeer ik de media player?

Inmiddels is de Nintendo DS niet meer weg te denken uit de huidige kinderwereld. Tijdens vakanties fungeert dit wonderlijke apparaatje zelfs als vriendjes- en vriendinnetjesmaker. In een universele, v…

Zelf Pokémon kaarten maken

Kinderen kunnen ook hun eigen pokémon kaarten maken. Naast het geld dat aan pokémon kaarten wordt uitgegeven, nu besteedt kan worden aan ander speelgoed, is het voor kinderen een gelegenheid hun creat…
Gepubliceerd door Nautisc1 op 05-01-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.